Guardins of Night
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Warcrayer - info

Goto down

Warcrayer - info Empty Warcrayer - info

Příspěvek  Setha Mon Jul 28, 2008 4:05 am

Vyborna psotava, pro me zabavnejsi nez OL. Da se hrat dvema zpusoby, nebo kombinovat.

Prvni zpusob je aktivni utocny char. To jest - heavy (popr. light armor, ja nedoporucuju), dyku, dualy + blunt v zaloze (stun). WC nahodi buffy a mlati hlava nehlava. Jelikoz nema dost many, protoze neni v robe, tak si musi hlidat, co a kdy dava. Heal dava jen v nouzi, protoze z casting speed orca driv umrete. Drain dava jen v pripadech, kdy bude velka nouze. Ale da se takto vyexpit i sam.

Druhy zpusob je buffer/healer. Nasadi robe set, do ruk zbran z acu a do zalohy blunt. Jelikoz ma many vice, muze davat vse a kdyz ma MJ robe set, muze healovat velmi casto. Pomahat pri zabijeni urcite muze, ale lepsi je setrit manu, aby mohl dat zaklad buffu pri cancel, smrti party clena.

Kombinovany je velmi narocny na vybavu. Musite mit heavy (light), robu, dyku (dualy), blunt, zbran z acu. Jestlize jdete sam, date heavy a jedete. V parte se to ale meni. Muzete si dat i robu i heavy a pri problemech se jednim klikem na makro prevleknout na kouzelnika/fightera.

Kdyz jsem hraval WC mel jsem BW heavy set, majestic robe set, bloody orchid (focus), tallum*dark*legion. Zkousel jsem i jinne kombinace, ale tato mi vysla nejlepe. Mozna bych dal misto BW heavy Tallum plate set, ale ten bohuzel na Crystalu nebyl.

Na olly ma velmi velkou vyhodu. Neni sice zalozen jako mag z buffama (OL ma napr empa), ale ma CoV a Chant of Magnus (OL ma taky neco takoveho, ale neberu olly WC vs. OL). Staci si rozumne spocitat kdo proti vam jde, nahodit buffy (proc davat proti SpS shield, ze ?) CoV (a zase - proti SpS radsi magnuse) a mate velmi velkou sanci na vyhru. Pripojte ktomu silny stun, rychly sleep a hodne HP a vznikne WC
Setha
Setha
Admin
Admin

Male Poeet p?íspivku : 43
Mesto : Zdar nad Sazavou
Registration date : 27. 07. 08

https://guardiansofnight.all-up.com

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: